19.7.08

Pıtırcık Oda Takımı


Bu yine benim yaptıgım bir takım, aslında takım demesem daha dogru olur, örnegini çıkartmıştım fakat devamını getirmemiştim çünkü zaten iki takımım vardı tekrar gerek görmedim... Ama bence bu benim diger takımlarımdan hem daha güzel duruyor hemde çok kolay bir model. Eger model arıyorsanız bunu mutlaka tavsiye ederim fakat benim gibi polyester iple örerseniz çok daha güzel olur çünkü örnek polyester iple daha güzel düşüyor. Gerçi artık pamuklu ipler pek kullanılmıyor çünkü ütülemesi hakikaten çok zor... Neyse ki hayatımızda hep yenilikler var işlerimiz günden güne dahada kolaylaşıyor bakarsınız belki dantel örgü makinalarıda çıkar eminim büyük bi satış patlaması yaşanırdı :)) ahhh nerde o günler... Neyse kolay bi model ama yinede kolay gelsin hanımlar :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

nurum ne güzel bi örnek.çok şık duruyor hemde örmesi kolay(kolay dediğime bakma öremem:)sabır lazım o da bende yok:)ellerine sabrına sağlık.çok öptüm..

Adsız dedi ki...

vavvvv baloncuk aaa...yuttum balonuu..
canım bu ne şıklık pek hoş olmuş blogcuğun..
ellerine kollarına sağlık..
amanın bu danteli oval bir şeklide kitaptan çıkarıp örüyordum polyester iple 4 sene önce hemde rahmetli anacımın yanındaydım..ördürmedi dedi gözüne yazık kıyamadı bana...ama çookk güzel bir öernekti gerçekten..
ör ör ör devamını getir..canım öpüyorum kocaman seni bayy.

Adsız dedi ki...

canım benim geldim yine..üst yorum bana ait ben sildimdi iki kere çıkmış.
eşimde geldi ankaradan.üç ay sonra kontrole çağırmışlar..başından beri alalım dediler ankarada alalım dedi.şimdi ney bekliyorlar anlamadım..kist diyolar tamda bilemiyolar:((kitle olarak görünüyor..böbreğe değiyormuş ya yarısını yada tamamını alırız demişler.bakalım ne olacak..
Çok saol bidenem..gidem ben az ev toparlıyorum işler birikti valla:))

Adsız dedi ki...

canım benim iyi akşamlar..şimdiden mutlu bir hafta dilerim..mucuk mucuk.

Adsız dedi ki...

nurcum, cok guzel bir ornek koymussun gene:) ellerine saglik canim...truff icinde yarim su bardagi krema kullanabilirsin...
sevgiler

Adsız dedi ki...

canım benim geldim jet hızıyla..demek yandın tühhh.sızım sızlar şimdi ooo..ayy canım küçük oğlan burnu kanıyo oooo kaçtım..

Adsız dedi ki...

ayy canım geldim oğlan aşağıdaydı burnu kanamış..dedim oynarken top falan gelir:(( birde onunla uğraş:(((
canım niye dikkat etmedin..çokmu acıyor şimdi yanığın..dikkat et yanık yanık üstüne kremsiz denize falan girersen su toplayıp ateşli enfeksiyon yapıyo..benim küçük oğlan iki gün denize girince babasıda boş bulunmuş ihmal etmiş..bizde antalyadayız tabi.ben gitmiyorum çoğu zaman denize..bir geldiler oğlan titriyor yanıyor ateşten..yanıklar su akıyor..yanık yanık üstüne su toplamış..acile attık oğlanı..baba hala anlam veremiyo.anlamıyo niye olmuş.dr bir baktı acilde dedi antalyanın en sıcak günleri ne yaptınız böyleee..hemen şurup ilaç krem takviyesi..oğlancımm millet denize girerken ağaç gölgesinde oturdu..aman dikkat et emi..
çok öpüyorum seni..

Adsız dedi ki...

canım kontrol panelinden ayarlardan yorum ayarlarına gir..orda yorumlar siz onay verincemi görünsün gibi evet hayır bağlantı şıkkı var..onu evet de..kumanda panelinizde bir uyarı ileti belirir diyo..onu işte evet tıkla yorumlarına onay koy..panele girincede gönderi adı tıkla kim hangi yazına yazı yazmış bilirsin..geçmiş yazılarınıda takip edebilirsin böylece..