27.7.08

Bohça Kenarı




İşte güzel bir bohça kenarı adayı. Adayı diyorum çünkü annem bu örnegi bana mutfak takımı peçetesi olarak yaptı (örnegi buradan daha da iyi anlayabilirsiniz)
Biraz fazla olmuş peçetelerimiz oyüzden bir kaçını bu şekilde kumaş ucuna piko yaptırdık ve örtü olarak değerlenir diye düşündük ama tabi bohça kenarıda olabilir diye sadece fikir olması için başlığını bohça kenarı yazdım.
Elinizde sizinde böyle fazla peçete parçalarınız varsa faklı kumaş kenarlarına piko yaptırarak degerlendirebilir ve herşekilde kullanabilirsiniz...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Süpper oldu bu haber bundan sonra takibimdesin sevgiler. Semiha GÜLLÜ

Adsız dedi ki...

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı,bir anının bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda buluşmak dileğiyle...sevgiler..

Adsız dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler arkadaşım.çok güzel işlerin var.aslında miraç kandilini kutlamak için gelmiştim.sevgiler

Adsız dedi ki...

canım haber verdiğin için sağol iyiolacak. senin önerilerini dinliyorum plaj modasına bak

Adsız dedi ki...

Allah'ın aşkıyla yan bu gece,mevlana gibi dön bu gece,secdeye varıp huzura erince,şu fakiride an bu gece.Kandilin kutlu olsun canım.

Adsız dedi ki...

Hz. Hamza’nın cesareti yüreğinize,
Hz. Ali’nin kuvveti bileğinize,
Hz. Ömer’in adaleti kalbinize,
Hz. Muhammed’in nuru evinize dolsun.
Kandiliniz mübarek olsun.

Adsız dedi ki...

canım ya sayfan çok güzel görünüyor. herşey çok düzenli ve anlaşılır. kutluyorum seni.günaydın aydınlık günler sennle olsun arkadaşım

Adsız dedi ki...

Elay canım teşekkür ederim bende senin sayfanı yeni keşfettim sende çok güzel şeyler paylaşmışsın yine beklerim öptüm...

Kelebegim canım biliyorsun birçok şablon denedim :) ama olmadı, en iyisi bu demekki teşekkür ederim begenine hoşçakal hayatım...

Adsız dedi ki...

nur yüzlüm günaydınlar olsun..
dünden beri ara ara turladım yorumlara bakarak..
şimdide kahvaltı yapmadan oturdum yine..ellerine sağlık dantel pek şıkmış.dediğin gibi mutfak mendilleri değerlendirilebilir böyle..şimdilerde dolaplarda hep mobilya dantel koyacak yer olmuyor bazen.ama bir masa yada perde hoş duruyor.
ellerine sağlık olsun güle güle kullan emi..

Candie`s dedi ki...

Allahım sişzden razı olsun.ne kadar güzel bir blog hazırlamışsınız.ellerinize sağlık.o kadar kolay bir şekilde açklamalar varki bilmeyen bile rahatlıkla yapabilir.özellikle benim gibi acemiler:).sizden bir ricam var.üçgen örümcek şal açıklamasınıda resimleyerek anlatırsanız çokkk sevinirim.şöyleki uçtan başlanıp arttırarak yanlardan zincirle dönülen örümcek şalı istiyorum bir türlü yapamadım .örümceğin yapılışını biliyorum ama dönüşlerdeki arttırmayı özelliklede zincirle dönüşleri bilemiyorum.çok uzun yazdım beni bağışlayın.şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Nur dedi ki...

Bu son günlerde aldıgım en güzel yorumlardan biri SELİN HANIM biliyor musunuz?
Bu nedenle uzun yazınızdan asla sıkılmadım dahada uzun yazsaydınız keşke, inanın bundan mutluluk duyardım :)

Örümcek Şal modelini istemişsiniz en kısa zamanda bulup ekleyecegim inşallah ayrıca başka şal modellerimde var ekleyecek yalnız şu günlerde bir hayli hastayım affınıza sıgınarak sizi bekletebilirim kızmazsınız degil mi?
Sevgilerimle...