13.7.08

Bebek Yelegi Ve Tulumu



Ben bu şişli örgülerden pek anlamadıgım için ne diyeyim nasıl anlatayım dedim bilemedim oyüzden sadece şöyle özetleyebilirim...
İşte maharetli ellerde şekillenen güzellikler, işte sevilerek yapılan iş ve emeklerin doyulmaz seyri...


Bu örnekler yine Gamze arkadaşımdan sagolsun annecigi örmüş oda resimlerini çekip bana göndermiş. İnanın o kadar sevindim ki bu güzeliklere, sanki annesi benim bi kızım varmış ve ona örmüş ve göndermiş gibi mutlu oldum. Ah dedim ah İrem kız çok şanslısın çok...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ayyy ayyy canım benim yelek acaip hoşuma gitti be yaa:))
tulumda öylede yelek daha şeker..
örenin ellerine sağlık olsun..
canım bizde dün havuza götürdük çocukları bugünde alelacele pikniğe gittik geldik..açık hava yoruyor beni suratım gözüm eböcü :) gibi şişiyor..anca kendime bakabiliyorum pek takılmadım buralara anlayacağın..
haa sultan patlıcan neki bildiğim bir tarifmiki adı değişik..patlıcan olsun hehe közlenmiş olsun..bende çokkk severim valla:)

Adsız dedi ki...

nurum günün aydın olsun:)çok şekermiş takımlar örenlerin ellerine sağlık..öpütm canımcım

Adsız dedi ki...

nurum günün aydın olsun:)çok şekermiş takımlar örenlerin ellerine sağlık..öpütm canımcım

Adsız dedi ki...

nur um bak burda çok güzel blog şablonları var bir bak istersen
http://www.webtemplatesblog.com/blog-templates-resources/

Adsız dedi ki...

http://www.daversity.org/tag/blog-templates

Adsız dedi ki...

AYY CANIMSIN NUR YÜZLÜM..ilahi iki gün kurt döktük..valla evi bırakıp sokağa attık kendimizi.babamızın her hafta bir mazareti yada nösü denk geliyor..
kaç haftadır pikniğe gitmedikte rana'da mangalı görünce canım çekti valla.
neyse canım hadi anne sözleri başladı sabredemiyo küçük oğlan ben kalkam öptüm seni.

Adsız dedi ki...

http://free-blog-template.blogspot.com/2007/10/garden-frame.html

http://www.blogging4novice.com/customize/22-beautiful-new-blogger-template/

Adsız dedi ki...

nurum istersen benim kahvedostları blogumda ve kitap aşkında olduğu gibi bi sayfa yapayım sana beğendiğin uygun olacağını düşündüğün duvarkağıtlara işe yarar.haberleşelim renklendirelim blogunu ne dersin? ben araştıryoum gene açık renkli çiçekli olsun dedişik filan kaydedeyim ayarlayalım beraberce öptüm canımcım blog işin aklımda hep içine sinen bi görüntü yapalım..

Adsız dedi ki...

Canımsın melegim benim... Bu sıralar bakamadım ruhum temalara, benim ogluşu söylemesi ayıptır wc ye alıştırma çalışmalarım var :) bide, işte bilirsin ev hali iş-güç tam boş bi vakit ayıramadım ama sen canımsın baktım verdigin sayfalara çok süper şeyler var hakikaten allah razı olsun pamugum benim.Ama yosunbukam sen işlerini aksatma lütfen, bak 3 blogunda seni bekliyo (afedersin canım kahve dostları yenimi buarada göremedim ben onu) Canım hem durumun malum hamilesin işlerinde oluyodur canııım... Yoksa bilirim çok güzel bi sayfa yaparsın bana çünkü bi laf vardır ya "aslan yatagından bellidir" diye senin örgülüdeki teman ve digerleri çok güzeller o nedenle emin ol ki zevkinden hiç şüphem yok. Ama çok teşekkür ediyorum bitanecigim çok ilgilisin, çok bitanesin pamuk şekerim benim...

Adsız dedi ki...

nur um çok kolay onları oluşturmak inan 1-2 dk mı almaz.:)yorulduğum filan yok svdiğim işleri yaparken yorulmuyorum..kolay gelsin sana canımcım.kahve dostları yeni bugün açtım daha.linkler çok ve de takipetmesi kolay olsun diye yayınlanan tarifleri görebileyim diye blogroll vermek istedim ondan açtım..beğendinmi tasarımını:))vaktin olduğu zaman haberleşiriz gene..öptüm kolay gelsin..

Adsız dedi ki...

nur um bende sofra şenliği arkadaşımda gördüm.sofraşenliği dostları diye br blog oluşturmuş arkadaşım ve ondan yardım istedim link ekleme konusunda.sağolsun yardımını esirgemedi(hiç bir zaman esirgemez de:) böyle daha iyi oldu km ne konu eklemiş bakabiliyorum ziyaretlerimde sıklaşıyor bu vesile ile.:)teşekkürler sofra şenliği arkadaşıma..
nur um ben ce de bir blog daha açalım sana yemekleri onda toplayalım.daha kolay ulaşılabilir o zaman hem de tatlıdan tuzluya istediğin şeyleri paylaşabilirsin..çok çok öpüyorum canımcım