30.6.08

İgne Oyası Havlu Kenarı

Uzak Plan :))


üzerine tıklayın,



Öncelikle burdan Trabzona sevgiler ve selamlar iletiyorum. İki gün önce bana Trabzondan Hacer hanım bir mail göndermiş, birkaç igne oyası yayınlamamı istemiş ve demiş ki "kızım resimleri biraz yakından çek gözlerim seçemiyor..." :)

Hacer hanım mailiniz için teşekkür ederim eger resimlerin üzerine tıklarsanız cok büyük boyutlarda ilmeklerine kadar görebilirsiniz.

Not: Bu sadece 1. örnegimiz ben sizi bekletmemek için maille 3 örnek daha gönderdim umarım elinize ulaşmıştır. Sevgiler

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayy pek güzelmiş örnek nur yüzlüm..çilekmi bademmi bunun adı..pek ince iş olmuş.iğne oyasını anca zürafa yapabilirim.birde yaprak gibi şeyler.öyle usta değilim.
güle güle kullanasın emi canım..tekrar elceğizlerine sağlık..

Adsız dedi ki...

Sevgili Nur merhaba
aramiza hosgeldiniz, blogunuz hayirli olsun, bol paylasimlar ve guzel dostluklarin olusmasini dilerim.
Ayrica sitemi ziyaretiniz icin tesekkurler.
begendiginiz kizilderili botu icin yanlis bir anlasilmayi da duzeltmek isterim.
botun camuru ve kapladigim sirri pisen 1200 dereceye uygun degildi, cunki hr camurun ve sirrin kendine has bir isiya dayanma gucu var.
o yuzden sir erimis.
yoksa butun kapladigimiz sirlari kendimiz studyoda hazirliyoruz, icinde saglik icin zararli hic bir madde yok.
Hatta benim insanlara tavsiyem disardan porselen , seramik tabak alirken kursunsuz sirlarla kaplandigina emin olmalari lazim, sicak yemek icin kullanildiginda son derece zararli olabiliyorlar.
sevgili nur tekrar gorusene kadar saglikla ve sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

merhaba canım havlu kenarları çok zarif görünüyor ellerine sağlık bir zamanlar öğrendiğim ama şimdi yapmaya yapmaya unuttuğum iğne oyası yerini hiç birşey doldurmuyor iyi günler

Adsız dedi ki...

Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler bin bir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..