2.1.09

Çook Uzaklardan Bir Kart Vee Eskii Bir Dosttan Hediyeler...

Hediye almak, hatırlanmak, düşünülmek ne güzel şeydir böyle yaaa inanın bu güzellikleri görünce agzım kulaklarıma vardı :)
Üstteki kart Moonishim'den.
Bayıldım ya çok şirin.... İçinde gönülde dökülen güzel sözlerle taaa Miami'den uçuuuuup gelmiş bana.
Çok teşekkür ederim canım Moonishim çok mutlu ettin beni ömrüm boyunca saklayacagım...


Bunlar ise kapıda kuryeyi görünce şaşkınlıktan ve heyecandan bayılacak gibi oldugum hediyelerim kalp şeklinde tuzluk, biberlik ve kupa.
Üzerindeki bayan deseni süper ötesi bişey ya bayıldım...
Benim gibi panik bir insanın bu sürpriz karşısında baygınlık gecirecek gibi olması normaldir:), bi müddet acmadım kalakaldım ve heyecanı içime sindirmeye calıştım :)
Kimden derseniz bu güzeller, Facebook sayesinde buldugum ve bir zamanlar cocukca sırlarımı anlattıgım sırdaşım, ilkokul sıra arkadaşım Melikem'den...
Çook teşekkür ederim canım ince zevkinin eseri bu güzel hediyelerin için bitanesin bitane....
Buarada herkese iyi yıllar Sevgiler...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Nurum
Senin gibi bir arkadaşları oldukları için ne kadar şanslılar:))) ve onlar bunu biliyorlar

güle güle kullan canım

Adsız dedi ki...

Rica ederim Nazlı ablacım teşekkür ederim ama asıl şanslı olan benim onlara sahip olmak benim için cok degerli bir şans...

Adsız dedi ki...

Nurum cok sevindim, bu blog dunyasi bana ne guzel ne icten dostlar kazandirdi :)) En sonunda eline ulasmasina gercekten cok sevindim :)) Hediyelerin de cok cici bayildim tuzluk ve karabiberlige :)) Kocaman kocaman optum seni canim Nurum :))

Adsız dedi ki...

Çorbama yaptığınız yorumu gördüğümde bayram tatilindeydim. Annem sitenizdeki modellerden bazılarını aldı.O zaman yorum yazmışmıydım hatırlayamadım.Hepsi çok zevkli ve el emeği göz nuru..Ellerinize sağlık..

Adsız dedi ki...

cnmcm yeni senen cok cok guzel gecmesi dileğimle:)

kek için gecte olsa yorum bırakabiliyorum k.bakma emi :((

soyle bir durum var ben yaklasık30 cmlik yuvarlak kalıbımı kullandım tahinli kek için acaba ondanmı fark etti :( ayy keske suan okulda olmasamda sana koca bir kavanoz tahın ve kekinden gondersem :)

dilerim bir daha sorun cıkarmaz yaramaz tarifim :)

Adsız dedi ki...

Moonishim bitanesin sen ya canım benim...
Öpüldün...


**********************************

Tugba hanım :) teşekkür ederim anneciginize selamlar, buarada corbanız evin favori corbası oldu inanın bayramdan beri hemen hemen her hafta yapar oldum :)
Sizinde ellerinize saglık.


***********************************

Gökçecim canım benim :) tarifinden asla şikayetçi degilim bak inanmazsın dün yine yaptım ama yayvan bir tepsiye döktüm enfes pişti süper süper cok güzel, önümüzdeki hafta bir arkadaşım bana gelicek onada yapmayı planlıyorum kısmetse yani için rahat olsun canım hatalar benden kaynaklanıyo belkide ilk yapışın acemiligidir...
Öptüm seni byy

Adsız dedi ki...

nur yüzlüm neredesin sen.özledi tontişin senii.
hediyelerini güle güle kullan bitanesi.tuzluk takımına bayıldım..kupada çok güzel ama arada makyajını tazelemek gerek onun..ruj rimel falan:))
hadi öptüm bybyby.

Adsız dedi ki...

Hediyeler çok güzelmiş, güle güle kullan canım.

Adsız dedi ki...

güzel insanların güzel şansı dostluğunuz daim olsun harika hediyeler hele tuzluklar ....iyi günlerde kullanın iyi akşamlar

Adsız dedi ki...

canım benim çok geçmiş olsun..
bende koşturmaktan fazla giremiyorum.malum çocuklar dikiş kurs..amca yetişiyorum.hediyelerin pek şekermiş .güle güle kullan .
sana acil şifalar olsun inşallah.şöyle biriki arkadaşada uğrayayım ben gelmişken:))
sevgiler

Adsız dedi ki...

iyi geceler nur yüzlüm nettinde hasta oldun..üşüttünmü temizlikmi yaptın..otur başköşeye iyi bak kendine..
kıyamam sana ben..ah yanımda olaydın çeşit çeşit çorbalar sunardım sana.bende dün gidecektim gözüm kesmedi kar buz hava.pazartesiye niyetlendim..dr demiştiya bir haftaya kadar fizik anlaşması yenilenecekmiş konrole gel dediydi.şimdi git gel hasta olmayam bide.az hava durulsun bari.geçmedi kolum omzumdan bağlı şimdi.yani eski bi yazmayla dolayıp sardım dinleniyo gibi oluyo..
ne yapam anam çürük kadınım ben:)))neyse iyi geceler tatlı rüyalar..