16.5.09

Çalıntı İçerik Gelişmeleri 1

Merhabalar,

Bugünlerde biliyorsunuz ve birçogunuz takip ediyorsunuz ki bu ÇALINTI işleriyle ugraşıyorum ve bakıyorum da herkes bu durumdan yaka silkiyor ama ben birçogu blogcunun bunu sineye çekip de "e oluyor herkesin ki alınıyor" diye kafalarını kuma gömmelerini anlamıyorum. Neden böyle hakkınızı savunmak konusunda çekimsersiniz? Niçin?

Hani bi reklam var arada dönüyor sizi şu korumaz bu korumaz sizi yasa korur diye, evet bu konuda yasalar bizim arkamızda. Artık hepiniz kafanızı kumdan çıkarın lütfen çekinecek olan bizler degil onlar!!

Sizi gelişmelerden haberdar edeyim buarada, içerigimi ÇALAN evet evet ÇALAN!!!! alan degil ÇALAN forumlardan bir tanesine ulaşamıyorum :P Nerelere gitti noldu bilinmiyor ama nede olsa onu yasa bulacak.
Bir digeri ise resimlerimin biri hariç hepsini kaldırdı birini kaldırmamış sanırım daha Türkiye de lahana gülü benden başka biri yapmamış yapsaydı eger benimkini kaldırıp başkasınınkini koyacaktı.

Evet yalan demiyorum ne söylüyorsam dogru benim resimlerimi kaldırıyor yazısız resimleri bulup üzerine de kendi sitesisinin adını yazarak sitesinde yayınlıyor.

HUUUUUUU resimlerin üzerine adlarını yazmayan hanımlar orda mısınız lütfen duyun!!! (gerçi yazsanızda çalınıyor ama) valla durum bu bu bu sonra söylemedi demeyin herkes kendi malına sahip çıksın e bende burdan uyarıyorum artık gerisini siz bilirsiniz ama lütfen susmayın.

Sonracıma tutturmuş ilgili forumun sahibi resimleri kaldırdım fakat yazıları kaldrırmam diye he bide beni dava edecekmiş hırsız dedim diye :) HOPPALAAA yavrum yaz geldi bahçeye kiraz geldi. Örgülerimizin altındaki açıklamalar veyahut bu blogda ki en abidik gubidik yazılar da dahil yani şu blogda görmüş oldugunuz HERŞEY BENİM BENİM BENİM ÇALAMAZSIN.

Neyse yüzyüze görüştügüm 2 avukatın anlattıklarını burda anlatmaya çalışmak herkese fasa fiso gelebilir... Hem bilmeyenler bilsin, dumayanlar duysun, okusun diye yazı yoluyla iletişim kurabilecegim bir Avukat beyefendi buldum!!
Umarım ilgilenilir, okur ve çalıntılarınız için hakkınızı ararsınız!
Buyrunuz efendim Avukat Şamil Demir beyin BLOG YAZARLARININ TELİF HAKLARI yazısı ve altta benim azcık kırpıştırılmış :) sorumu ve soruma itafen Şamil beyin yazdıgı KOPYALA YAPIŞTIR YAZARLIK yazısınıda okuyunuz.

AYRICA BU YAZI ASLA KALDIRILMAYACAKTIR!!!
SEVGİLER

10 yorum:

gonuldenele dedi ki...

canım geldim gittim doldurdum formu.kendim içinde senin içinde.sevgiler kolaylıklar.

Prima Donna dedi ki...

Hadi bakalım gerçekçi bi yaptırım bekliyoruz sonunda. Avukat da iyi olur herkes için dursun bi kenarda.
Sevgiler.

iffetin günlüğü dedi ki...

şikayet formunu bende doldurup gönderdim benim resimlerimde isimsiz daha doğrusu öncekilere isim yazıyordum program hata vermeye başladı bende yazmaz oldum.zaten yazılanlarıda siliyormuş hırsızlar..kolaylıklar diliyorum.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Bunlara asla susmamak lazim, nasil olsa hak yerini bulacak, adalate olan guvenim tam :) Keyifli pazarlar diliyorum canim benim :)

dantelistan dedi ki...

kutlarım sona doğru giderken olumlu gelişmelerle gidiyor yapanlara ders olur iyi pazarlar

Tatlı Tuzlu Anılarım dedi ki...

bende bundan sonra isim yazayım o zaman eşim hep söyluyordu yaz çalarlar diye ama yazmıyordum ben bozulmasın diye yazıncada çalıyorlar tabii de kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun

akasyakokusu dedi ki...

canım benim...gelemedim yoğundum son gelişmeler nedir hele..
çok öptüm..

özge'nin sepeti dedi ki...

çabalarınızı gerçekten takdir ediyorum ve en kısa zamanda bu durumuç çözülmesini ümit ediyorum.

bende geç olsada formu doldurdum ve gönderdim. umarım herşey biran önce yoluna girer.

bu arada şimdiden 19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun :)

hobigiller dedi ki...

herkesin başına gelebiliyormuş.benimde geldi nihayet.arkadaş link vermediği gibi resmin üzerinede kendi linkini yazmış.şimdilik sert bir uyarı yazısı yazdım.ve senin verdiğin şikayet formunu doldurdum.kaldırmazsa sayende artık bende ne yapacağımı biliyorum.teşekkürler bilgilendirdiğin için.

Günay dedi ki...

Böyle hırsızlara papuç bırakmayıp, hakkınızı aradığınız için sizi tebrik ediyorum.
Benim de çekmiş olduğum birkaç resim çalınmıştı. Sizin kadar yetişkin bir insan olamadığım için, biraz laf atıp sineye çekmek zorunda kalmıştım...
gunayturak.blogcu.com