14.9.08

Yuvarlak Motifli Salon-Oda Takimi


Dantel salon takımı yada istenirse oda takımı olarakta kullanılabileceniz bir model.
Ben bu şekilde küçük motifli, çıtı-pıtı ve zarif dantelleri daha çok sevdigim için bu tam benim zevkime hitab ediyor.
Eger sizede hoş geldi ise, ipinizi tıgınız alın ve hemen buraya zaplayın :)
Unutmadan bu örnek ince ipten çok güzel düşüyor mümkünse çapa marka ipin 60 yada 70 olabilir hanımlar söyliyim....
Kolay gelsin...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Canim emegine saglik,yine çok guzel ornek,ah ahh ahhh tigimi ipimi alayimda ama ben birde bilsem çoktan alcam:))bir turlu beceremedim bu isi,yapanlara da hayranlikla her zaman bakmisimdir,super. Ankete katildim hihiii:))27 yas nasil ama? eline saglik ve gule gule kullan,optm.

Adsız dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler canım.annenin ellerine sağlık.gerçekten örnek çok güzel.dediğin gibi küçük motifli örnekler biraz zahmetli oluyor ama kullanılışı da bir harika.tekrar annenin ellerine sağlık.sen de güzel günlerde kullan canım.sevgiyle kal....

Adsız dedi ki...

Sevgili göznurum

Anketine katıldım. Haberin olsun:))))
Örtü güzel görünüyor. Ne yazık ki ben tığ işi bildiğim halde maalesef hiç yapmayan bir insanım ama allah için tığımla ipliğim hep vardır:)))

sevgilerimle

Adsız dedi ki...

selam arkadaşım hayırlı iftarlar..

Adsız dedi ki...

Güzel dileklerin için çok teşekkürler Nurum.aylardır gelen giden eksik olmamıştı.şimdi birde çocuk böyle olunca,bir kat daha arttı.Allah eksikliğini vermesin.bu arada bloğu iyice boşladım.resimler birikti.bir boş vakitte paylaşırım inş.Allaha emanet ol canım benim,Allah senin yavrunuda kötülüklerden korusun amin.

Adsız dedi ki...

ha bu arada dantel güzel ama ben altındaki albümün içindeki resimleri merak ettim.bir gün gelirsem gösterirsin olmaz mı?

Adsız dedi ki...

canım selam...üç aylı tatil kullanımında çocukların elinde iflas bayrağını çeken bilgisayar yüzünden...ay pek uzun bi cümle oldu bu...yani gelemedim ...zaten anlarsın bak sende yazmışsın...bende onlardan birkaç tane oluca...durum bu işte..neyse dantel cidden çok değerli bence..çok emekli çünkü..buzdolabı dantelinede bayıldım.tiril tiril duruyor...süper valla...
canım çok öptüm..byyy

Adsız dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler canım.gece turundayım.sende benim gibi uykusuzluk çekiyorsun anlaşılan.neyse Rabbim başka dert vermesin.sağlıcakla kal bi tanem.a.e.o.

Adsız dedi ki...

canım bu örnek pek şeker..bilsen bendede böyle cici örnekler var..kimi koltukların kimide dolapların içinde..ev dar üç çocuk bize yetmiyor..
kendimin olsa sırf çeyiz dolabı yaptırıcam yüklük gibi.hehe elimi atıp alayım en azından..
kimi rahmetlimden kimide kendimden..ör ör örmüşüz yani.sen bu örnek 4 parça demişsin.hepsini birleştirip orta sehpaya bütün koyabilirsin.oda olur...
hıımm ayrıca nem kırk yaşında oluyorum hangi kategoriye giriyorum.söylede ankete oy verim barii yavvvvruuu kuşum:)