9.9.08

Mutfak Perdesi Ve Şömentabla



Harika bir model daha hanımlar... Yine Gamzem'den tabi :) bu örnekte.
Üstteki şömenin kare parçalarından yapmak istediginiz takımın (mutfak, salon vs..) peçetelerini yapıyoruz, şömen ise görüldügü gibi 4 parçadan oluşuyor isterseniz 4 parçayı buradaki gibi birbirine ekleyin, ister kumaşa sardırıp örtü amaçlı yada buradaki gibi bohça ucu olarakda değerlendirebilirsiniz..




Hızınızı alamayıp üstteki ki gibi birde perde örerseniz tam süper olur :) Ne diyeyim yapanlara kolaylıklar, yapamayanlara iyi seyirler...
Buarada hanımlar perdenin üst kısmı örgü degil, tülcülerde yada eminönünden bulabileceginiz bildiginiz kutucuklu (delikli) bir perde modeli.. Tıpkı örgü gibi duruyor degil mi? ne fikir ama tuttum ben bu fikri :))

12 yorum:

Adsız dedi ki...

canım selam..sayfamın başına gelenlerden haberin varmı bilmiyorum.yanlışlıkla kilitlemişler!geri gelip gelmeyeceği belli değil.bende yeni bir sayfa açtım canım.oraya beklerim artık.danteller harika..ama benim yapacağım iş değil.uzun süre tığ kullanamıyorum malesef.bende böyle güzellere bakıp iç çekiyorum.canım kendine iyi bak.güzellikler bu gün seninle olsun.

Adsız dedi ki...

Sevgili nur hanım

işte yine gözümü gönlümü aydınlattınız sağolun

yapanın ellerine sağlık
güzel günlerde kullanmak dileğiyle

sevgilerimle

Adsız dedi ki...

canım nur yüzlüm geldim..bluzumu beğenmene pek sevindim..eskisi gibi örgü öremesemde arada yapıyorum..çokta özenli yaparım yani.öylede huyum var eğri büğrü olmasın ucu köşesi denk olsun diye:)))
neyse canım dantelelr pek şıkmış.gamze saolsun onun sayesinde yeni danteller görüyoruz..valla örenlere kolay gelsin..öremeyenlerde iç geçirsin:)) benim gibi:))
canım hala heryer kapalı evdeyiz..bugün akşam üstü az iyiceydi bir koşu migrosa gittik çocuklara defter vs almaya..yarına düzelir belkim..birde yağmur yağsa kırmızı çamur olur heryer.geçen biz izindeykende olmuş..arada oluyor sık sık:((( neyse canım eşime bir diyim ben kardeşinin olduğu yere ulaşmaya çalışsın..bu yorumu görürsen benim gmail'e adını ve olduğu yerin karakolun adını yaz..öptüm seni..

Adsız dedi ki...

canım ne güzel örnekler bunlar..ben de izlemekle yetinenlerdenim..yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum..

Adsız dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler canım.yanlış okumuşum kusura bakma.bazan çabuk çabuk çocuklar elimden almadan yazayım diye acele ediyorum ya,kusura bakma.örneğe bayıldım inan.yapan arkadaşın ellerine sağlık.perde çok hoşuma gitti.sevgiler.a.e.o.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nur blogunu geçenlerde tesadüfen görüp çok beğendim ve linklerime ekledim.Pek çok blog var artık ama, malesef pek çoğunda netten alıntı örneklerden başka bir şey yok.Ellerinize sağlık,sevgiler....

www.nalanhobi.blogspot.com
www.nalanmutfakta.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Gönülele,

Canım benim haberim yoktu hayatım kilitlendiginden, ama sorununu blogger yardım forumuna gönderdin mi? orada sorarsan sana yardımcı olurlar.
Birde www.blogcuforum.net e girip oraya üye olup sorunu forumda anlat mutlak sana yardımcı olurlar.
Kolay gelsin canım.. Buarada yardım edebilecegim bi şey olursa çekinmeden sor cvplarım cnm..

***********************************

Nazlı hanımcım,

Yapamıyorum madem arkadaşlarımdan alayımda göz-gönül aydınlatayım dedim :)
Ayrıca tekrar teşekkür ederim canım her gün ugrayıp güzel yorumların için, gönül dolusu sevgilerimle...

***********************************

Akasya Kokum hamaratım benim,

Yaptıgın işten belli canım nasıl özenli oldugun ipin rengiyle kumaşın uyumu bile çok güzel olmuş, güle güle güzel günlerde giy inşallah canım. Birde çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım hamdolsun annemler dün gece görüşmüşler kardeşimle bende akşama aradım nöbetteymiş canım kardeşim, sagolasın beni düşündün ya ne diyeyim rabbim gönlünüzün dileklerini versin inşallah...
Öptüm seni çok çok canım benim...

***********************************

Yosunbukam canım hoşgeldin,

Bende izlemekle yetiniyorum :) napim, zaten şu yaşıma kadar 3-5 parça bişey ördüm oda annemin zoruyla ama belki ilerde yaparım bellimi olur :)

***********************************

Elay ablacıgım,

Hoşgeldin canım ablam, ne kusuru aşkolsun ablacıgım, anlıyorum seni olabilir tabi hasta degilim haber vereyim dedim sadece canım ablacıgım, lütfen kusur olarak görme olur mu?
Çok öptüm ablacıgım sevgilerimle...

***********************************

Nalan Hanım,

Hoşgeldiniz, Çok teşekkür ederim eklediginiz için, Şu fedjit denen rapor listesi kim nerden gelmiş gösteriyor ya, baktım sizin blogunuzun adı :) hemen gittim sizin blogunuza kendimi listede görünce sevindim inanın, bi hayli dolaştım çok güzel şeyler gördüm ve sayenizde sizi keşfetmiş oldum bende, tabi hemen ogün ekledim blogunuzu ve hergün ugruyorum. Teşekkür ederim size tekrar...
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Nur yüzlüm mailini aldım canım..Çok sevindim Allah c.c. bütün askerlerimizi sevenlerine bağışlasın..amin..ahhh bilirim iki günde haber alamasa insan ne kötü olur.ben asker içine girmeden bir tek ağbim vardi.18 ay askerlik yaptı..bize 18 yıl gibi geldi.ısparta eğridir'den şırnak'a dağıtım oldu.sene 87.de düşün o zamanın olaylarını.neyse canım bizi boşver çok sevindim yinede yardımımız olursa eşimin bir tel nosu bulup araması isim vermesi çok kolaydır.onlar kendi aralarında irtibatı koparmazlar.
çok öptüm seni.benim işler beni bekliyor ucundan el atayım:)))

Adsız dedi ki...

Sevgili Nur merhaba
sitemi ziyaretiniz ve kizim icin biraktiginiz guzel temennileriniz beni cok mutlu etti, cok cok tesekkur ederim.
Ayrica paylastiklarinizizdan haberdar olmak cok guzel, sizi arkadas listeme ekleyecegim.
En icten sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

yapanın eline sağlık çok uğraşmış emeğine modele hayran kalmama imkansız sevgiler canım

Adsız dedi ki...

Merhaba canim,

Oncelikle hayirli ve bereketli ramazanlar dilerim.

Eline emegine saglik,her ikisi de çok guzel,gule gule gunlerde kullan.

Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nuray ablacıgım,
tekrar teşekkür ederim sana kolay gelsin...

***********************************

Hatice hanım (Kızımın Çeyizi),
Teşekkür ederim çok, bende sizi ekledim hemde seve seve :)
Sevgilerimle...

***********************************

Simay Hanım,
Teşekkür ederim, emek verilen her iş güzel degil mi?
Sevgilerimle...

***********************************

Hurişim,
hoşgeldin canım nerelerdeydin merak etmiştim seni arada ugradım ama yoktun blogunda :) Canım bu arada ben yapmadım hayatım bu takımı :) sagolsun arkadaşım yapmış bana resmini gönderdi...
Neyse Gamzem güzel günlerde kullansın inşallah :)
Sevgiler....