11.9.08

Buzdolabi Ortusu


Kullanmadıgım için unutmuşum evde buzdolabı örtüsünün varlıgını, çünkü başka bi amaca hizmet ediyor... Zaman zaman mutfagımdaki 4 kişilik dikdörtgen masama örtü niyetine kullanıyorum, sanki onun için yapılmış kadar güzel duruyor :) Birde etamin işleme buzdolabı örtüm var onunda boy kısmından püsküller çıkarttım oda yine masa örtüsü görevi yapıyor :)


Bu arada bu takımı ben yaptım övünmek gibi olmasın, hamaratlıgımdan olsa gerek 4 yılda bitirdim :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

CANIM ÇOKKK GÜZEL..SONRA YAZMAYA GELCEM..MUCUK MUCUK

Adsız dedi ki...

Sevgili göz nurum

Ne kadar güzel bir örtü . Ayrıca sizi tebrik ediyorum. Yaptığınız işleri kullandığınız için

Gelelim oğloşunuza:))))

Aferin ona. öyle süklüm püklüm bir tarafta oturacak değilya karıştıracak tabi:)) bozacak, dökücek,kıracak,
hiç olmazsa yanınızda gözünüzün önünde
ben bilmem arka arkaya oldukları için mi bir an önce büyümelerini isterdim çocuklarımın
Ama büyüdükçe hem sorunlar büyüyor hem de yanınızda olması gittikçe azalıyor.
Artık okulları arkadaş çevreleri var kırmıyorlar dökmüyorlar bozmuyorlar:))
Bunlarda geçecek başka şeyler gelecek önemli olan sağlıklı olmaları allah her evladı annesine babasına bağışlasın eksikliklerini göstermesin.

Sevgiyle kalın

Adsız dedi ki...

selam iyi akşamlar canım buzdolabı örtüsü harika olmuş emek verenlerin ellerine sağlık o yaramaz oğluşunuda çok öpüyorum..

Adsız dedi ki...

Buzdolabı örtüsü gerçekten çok zarif olmuş, örenlerin ellerine sağlık. Dantel bilmediğim için, böyle güzelliklere bakmakla yetiniyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba canım vay afacan vay aynı annattığınıza benzer bizdede bir yeğenim var 2,5 yaşında çok afacan sessiz kalması hayra alamet sayılmıyor evde heran biişle meşgül olyur kendileri ama onların en sevimli çağları çok sevin bu dönemlerini çok iyi gözlemleyin hatta kısa notlar tutun çünkü çok çabuk geçiyor çabuk büyüyorlar model güzelmiş bu arada ellerinize sağlık

Adsız dedi ki...

canımmmm nurum ne ara hakladı zavallı tuşları ah bıcırık ah..:)inşallah takabilmişsindir canım..buzdolabı örtüsü ben de kullanıyorum..her seferinde buzdolabının üstünü silmekten iyi oluyor..örneği çok güzelmiş..çok güzel bi yazıolmuş..blogunuzda neler yazıyosunuz bakalım merak ettik:)

Adsız dedi ki...

NUR YÜZLÜM CANIM BENİM..NE GÜZEL SÖZLER YAZMIŞSIN BANA.ALLAH C.C. RAZI OLSUN..SENİ EŞİNE ÇOCUĞUNA SEVENLERİNE BAĞIŞLASIN..AMİİNNN..
YILLAR GEÇSEDE ACI DİNMİYOR..YARA HALA İLK GÜNKÜ GİBİ ARADA TEKRAR KANIYOR..PANSUMAN EDİP DURDURUYORUZ..SONRA TEKRAR AYNI İŞLEM.
BİTMEZZZ Kİ.:((BU GÜNLERİN DEĞERİNİ BİL.TELEFONDA BİLE SESİNİ DUYSAN KENDİNİ GÖRMÜŞ GİBİ OLUR İNSAN..AMA SEN YAKINSIN GİDİP GÖREBİLİYORSUN..YANINDA GEÇİRDİĞİN HER ANA ŞÜKRET ..İNSAN ANNE OLUNCA ANLIYOR ANALARIN KIYMETİNİ DEĞİLMİ.ŞU AN YANIMDA OLMASI İÇİN NELERİ FEDA ETMEZDİM AMA YOK İŞTE..HERŞEY PARA PUL DEĞİL MANEVİYAT..BİR TEK ANNE SEVGİSİNİ MADDİYAT DEĞİŞTİREMİYOR..
CANIM BENİM PEK YAZMAYIDA BECEREMEM BUZDOLABI ÖRTÜNE GEÇEYİM BEN:(( GEÇEN GELDİMDİ ACELE ÇIKTIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÖRTÜ.İŞLEMENİN DANTELİN MODASI HİİÇÇ GEÇMEZ..ÜZÜMLÜ ARMUTLU ÖRTÜM VARDI..İLK DOĞUDA KÖYDE BİRİNDE KALDI..ÖRNEK ALDILARDI.İSTEDİK YOK DEDİLER..ADIM GİBİ BİLİYORUM KİM OLDUKLARINI HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..RAHMETLİMİN KENDİ ELİYLE İŞLEDİĞİ PÜSKÜLLEDİĞİ TEK BUZDOLABI ÖRTÜMDÜ.BAŞKADA ÖRTÜM YOK ZATEN..AMA ELİMDE BİR İKİ PARÇA DANTEL VAR ONLARI BÖYLE KUMAŞLA BİRLEŞTİRİP UYGULASAM NE HOŞ OLUR DEĞİLMİ.ELLERİNE SAĞLIK DÖRT YILDA BİİTİRMİŞİN AMAA BEN ON YOLDA ANCA BİTİRİRİM HERHAL:))
GÖRÜŞÜRÜZ CANIM BAYA Bİ TURLADIM DAHA MUTFAĞA GEÇİCEM ÇAYDI FALAN BURDA OYALANDIM..ÇOK ÖPTÜM SENİ.AFACANIDA.AMAN TUŞLARI YUTMASIN:))

Adsız dedi ki...

nurcum sana bir itirafta bulunuyorum ahsap boyama konusunda tek danıstıgım blog sensin..

yakın zamanda yapmak istiyorum güzel bir kutu bakalım nasıl olacak..o ara basını şişirmem inşallah:( bu arada bu postla alakasız oldu biliyorum ama malum hiç bilgim yok böyle ince kibar işler konusunda:(