24.9.09

Bingosil Krem Yüzey Temizleyici "Denemeye Değer"

Ramazını bayramla yolladık gitti bu vesile ile bloggerdaki sorunlarda pek kafaya takılmamış oldu çünkü, ben 3 gün eve uğramadım.
Ev oturmalarından pek haz etmeyen ben, girmediğim kapı bırakmadım bayramda. Niye böyle oldu bilmem ama fellik fellik gezdim.
Neyse en azından sevmediğim ekşi peynir suratlı insanlar etrafımda yoktu ohhh!!
Bende dedim ki bu güzel bayram dönüşünü bir temizlik ürünüyle kutlayalım :P...



Temizlik ürünleri deyince eminim birçok kadın benim gibi detarjan reyonlarından ayrılamıyordur, bende aynen öyle bir tipim ama alacağım ürünün kokusu benim ilk baktığım şeydir.
Kısacası güzel kokan herşey benim çekim alanıma girer.
Herneyse hani şu yüzey temizleyici olarak bildiğimiz ama herkesin cif diye isimlendirdiği bu şahane buluş varya he işte o, onun Bingosil markalısını hiç denedimiz mi?
Geçenlerde teyzemlerin mutfagına girdim bir koku bir koku bayılajam şahane birşey. Ne kokuyor diye bir göz gezdirim birde baktım bu soldaki BİNGOSİL YÜZEY TEMİZLEYİCİ.....
Hemen yazdım aklımın bir köşesine; tez elden markete gidile, bu alına, koklaya koklaya kafayı buluna :P
İşin şakası biyana falaket şahane birşey bu krem yüzey temizleyicisi, çok çok güzel kokuyor ama özellikle pempe kutulu olanı yani şu soldaki digerleri değil özellikle O!!

Bakın, alın, deneyin, beğenmezseniz bana gönderirsiniz :)
750 ml "2.45 tl" :) hem ucuz, hem güpgüzel kokuyor, hemde temizliği güzel daha ne olsun!

16.9.09

Organze Yakma Gül



Gül Deneme


Yapımı çok kolay çok da eğlenceli bir çiçek modeli yalnız, ben yuvarlakları keserken bir kalıp kullanmadım. Öyle kafama göre boy boy yuvarlaklar kesip kenarlarını çakmakla hafiften dikkatli bir şekilde yaktım sonra, boy sırasına göre sıralayıp diktim üzerine boncuğumuda silikonladım işte bukadarcııııık.

YAKMA GÜLLERDEN Yaptığım PEÇETE HALKALARI İçin Tıklayınız


Benden notcuk:
Lütfen bayramda enerjinizi düşüren, sevimsiz ve sevmediğiniz kişilerle birlikte olmayın. Zaten kim isterki değil mi? ama bazen şartlar bizi buna zorlar sizde şartlarınızı zorlayın. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar.



11.9.09

Ahşap Boyama Tepsi ve Resim Çelişkisi

Tepsim

Anladığım kadarı ile blog listelerimiz yazdığımız yazıların resimleri büyük ise yani benim gibi sonradan düzenlenmiş büyük boyda ise onlara listelerde yer vermiyor, bende o nedenle ilk resmi küçük olarak düzenledim böyle biraz garip oldu farkındayım ama bu blog listesinde resimlerimizin çıkması için başka önerisi olan varsa seve seve dinlerim.

Resim neden önemli derseniz kendimden örnek vereyim; ben başka bloglarda tabiri caizse fink atıp daldan dala konarken mutlaka arkadaş listelerinede göz atarım, bakarım ilgimi çeken birşeyler var mı?
İlgimi ne çeker derseniz her insan gibi ilginç bir başlık veya güzel bir "resim". Onlardan birini görünce sağ tuşla yeni sekmede açar o gezdiğim blogdan sonra dosdoğru o bloga zıplarım böyle böyle vaktim varsa birkaç blog fazladan dolaşırım ...
Herneyse akşam resmi düzenleyip büyük yapıcam böylede fukara gibi kaldı üst resim garibim ya ben seni bırakır mıyım böyle...



Neyse gelelim tepsimize; çogunlukla peçete çalışması transfer baskı filan fıstık deniyoruz ya geçenlerde yetenekli bir arkadaşım tepsiye desen çizmiş

buyrun burda lütfen bakınız çok güzel birşey, benim zaten mor ve katlarına zaafım var, birde böyle güzel bir çalışma görünce bayıldım. Hemen ufak birşeyler denedim fakat benim resim kabiliyeti boyama şeysi pek iyi değildi okulda da bu böyleydi şimdide :) ama yinede hocalarımın beğendiği resimlerimde olmuştur :D Bu ne yaman çelişki bi öyleyim bi böyle ama neyse işte demem o ki pek şahane boyayamadım!






Fırçamdan bir şaheser çıkaramasamda ben bu tepsiyi çok sevdim gelen sonbahara inat yaz mevsimi gibi cıvıl cıvıl.
Buarada vernikleme işini marangoza götürüp yaptırıcam evde hiç uğraşmam, hem marangozların vernikleri bizim su bazlı verniklerden daha kullanışlı, böyle bir tepsiyi 1-2 liraya vernikletirim hem de balkonda uğraşıp konu komşuya film olmaktan kurtulurum.
Öptüm hepinizi sağlıcakla selametle kalın :)

Unutmadan bu tepsiyide kendi tasarımlarım kategorisine aldım diğer yandan çarklı :D şahaserlerime bakmak isterseniz tıklatınız!!

3.9.09

Ayna Yenileme



Baktıkça Gülümse



Zaman nasılda hızlıca geçiyor değil mi?
Neredeyse ramazanın yarısı oldu içimdeki şu isteksizlik hala devam ediyor ama böylede olmaz ki bu blog ilgi bekliyor benden. Ayrıca bir avuç zeytin kadarda olsa takip edenim vardır herhalde :)


Kenar Detay


4 EYLÜL 2009 TARİHLİ DÜZENLEME:

İlham aldığım sitenin linkini ikigün aramayla buldum bu bana ders oldu, bidaha sık kullanılanlarıma ekleyip hop diye bulucam burada buyrun bakın lütfen.

Aynayı pazardan sadece bu iş için aldım kenar kısımlardaki pembe rengi kapamak için üst resimde görüldüğü gibi karanfil kurdele ile saten beyaz kurdeleyi üstüste getirip teğelledim ve azcık büzdürdüm.
Silikonla yapıştırdım ve üzerinide zevkime göre süsledim. Bu aradada süslerken kendimi tuttamıyorum habire bişeyler takıyorum üzerindeki inciler ve çiçek kenarındaki tohumlar alttaki iki yaprak derken baya baya bembeyaz incili boncuklu bişey çıkınca bunu ancak bir gelin kullanabilir diye düşünceler geçti aklımdan.


Yaprak çiçek detay


Sonrasında ise yorumlarla ilgili diğer bir haberime geçeyim dün akşam geç saatte eve attım kendimi nihayet, sonra bloga bir bakındım döndüm yorumları onaylamaya o sırada düldül gibi sen yorumları onaylayacağım derken reddet.

O redderken sürekli onaylaya tıklıyorum ama tık yok :P

Blogu olan arkadaşlara mailime gelen yorumlardan döndüm fakat blogları olmayan Özlem isminde bir hanım ve Hediye Kutusu için yorum bırakan Duygu arkadaşımın yorumlarına dönemedim.
Arkadaşlar ikinizede teşekkür ederim. Duygucuğum hediye kutusu konusunda sorduğun soru için o konuya cevap yazdım canım ordan bakabilirsin.

Hepinize tek tek teşekkür ederim dalgınlıgım için çok özür :)
Sevgiler.